Quitclaim Schoolbezoek Nieuwe Instituut

Dit formulier is bestemd voor de ouders/voogden van kinderen onder de 16 jaar.

Middels dit formulier vragen wij om schriftelijke toestemming om jouw kind tijdens hun schoolbezoek aan het Nieuwe Instituut vast te leggen middels fotografie en/of video-opname voor marketing- en communicatiedoeleinden.

Indien er geen toestemming wordt gegeven, dan hoeft het formulier niet ingevuld te worden. We zouden dan vriendelijk willen verzoeken om dit bij de docent of groepsbegeleider en/of tijdens het bezoek bij de medewerkers van het Nieuwe Instituut aan te geven om ervoor te zorgen dat de privacy van het kind gewaarborgd wordt. Zij zullen dan een (groene) sticker tijdens hun bezoek dragen om dit kenbaar te maken aan de fotograaf en/of videograaf.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Gegevens van ouder/voogd

Je ontvangt een kopie van het ingevulde formulier na verzending op dit e-mailadres.

Gegevens van kind

Toestemming beeldrecht

Hierbij verklaar ik:
* Onder ‘andere promotiekanalen’ valt o.a. onze nieuwsbrieven, eventuele drukwerk of (digitale) publicaties vanuit Nieuwe Instituut, maar ook voor persaanvragen of perspublicaties van externe partijen zoals bijv. Schoolreis.nl, CKV gids, e.d.

Aanvullende informatie

Wil je als eerste op de hoogte zijn van evenementen, activiteiten en projecten?

Ondertekening

Selecteer hier de datum waarop dit formulier is ingevuld
Toestemming voor gebruik van foto- en/of video-opnamen kan ten alle tijden worden ingetrokken. Neem hiervoor contact op via het e-mailadres: educatie@nieuweinstituut.nl
Scroll to Top